KGK Academy hyr ut utbildningslokaler till Suzuki

Inför lanseringen av två nya bilmodeller hyr KGK Academy ut sina utbildningslokaler och en tränare till importören av Suzuki bilar. 12 av Suzukis tekniker från hela landet kommer till Sollentuna för att lära sig de nya modellerna.

Inför lanseringen av två nya bilmodeller hyr KGK Academy ut sina utbildningslokaler och en tränare till importören av Suzuki bilar, Louwman Sverige AB. Nu när man lanserar två nya bilmodeller, som båda är hybrider, måste teknikerna i återförsäljarnätet utbildas. Från hela landet kommer 12 av Suzukis tekniker till Sollentuna för att lära sig de nya modellerna.

Att hyra KGK Academys utbildningslokaler är ett sätt för tillverkare och importörer att genomföra utbildningar när man inte har tillgång till egna lokaler. Dessutom ser man fördelar i att mötas och genomföra utbildningar på en plats som är helt anpassad för undervisning.

– Den här typen av uppdrag ser jag fram emot att jobba mer med i framtiden och det kommer att vara ett fokusområde framåt för oss på KGK Academy, säger Henrik Ivarsson, Produktchef hos KGK Academy.

Suzuki Across är tillsammans med Suzuki Swace två nya modeller för den Svenska marknaden.
Se alla kurser